Foodstock at Yours

Möt Foodstock "out of home" - hemma hos dig själv eller som gästspel på olika platser under året. Oavsett hur du träffar oss får du med at Yours en högklassig matupplevelse som inspirerar till och lär ut skandinaviskt mathantverk.

Med konceptet at Yours vill vi ge matälskare en liten bit av Foodstock, hem till sig själva eller i sitt närområde. Säsongsanspassade menyer växer fram ur närproducerade och högkvalitativa råvaror.Tillsammans med Foodstocks kockar och samarbetspartners runt om i landet som medverkar i olika upplagor under året får ni chansen att uppleva flertalet spännande menyer med olika uttryck och smaker.

Oavsett upplaga är alla produkter som används specifikt utvalda för att hålla en hög nivå, lokal närvaro, hantverksmässig produktion och lyfta ambitiösa och passionerade producenter och smaker från smultronställen runt om i landet som du kanske inte annars hade upptäckt.

Foodstock at Yours planerar vi att genomföra 2-4 gånger per år och då både som en tillfällig restaurang samt med hemkörningsmöjlighet av menyn i sin helhet. Varje upplaga finns tillgänglig under 3-4 dagar per tillfälle, och lokalt fokus kommer att variera under året.

Catering för större grupper, tillställningar och företag

Som ev del av konceptet Foodstock at Yours erbjuder vi även "catering" för privatpersoner, företag samt som del av andra större evenemang. Vi levererar gärna en liten del av Foodstock "hem" till er och vi skräddarsyr alltid dessa cateringuppdrag på förfrågan.

Oavsett om det är hem till dig själv, till kontoret eller som en del av ett annat event vill vi gärna leverera en inspirerande och härlig gastronomiupplevelse utifrån era önskemål och behov i Foodstock-anda.

Kontakta oss:

Du är alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan på info@foodstock.se 

Skriv med kort i mailet detaljer kring din förfrågan, antal gäster, datum, plats och ev andra önskemål samt om möjligt estimerad budget så kan vi återkoppla till dig snabbt kring din förfrågan.

Tidigare upplagor av at Yours

September 2020: Sommarskörd 

Videoserie under sensommaren samt möjlighet att köpa menyn med hemleverans i storstockholm.

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.