Foodstock Destination: Ånn, Jämtland
I Foodstocks nätverk vilar många skatter. Dessa skatter vill vi dela med er, och låta er uppleva historian, kulturkopplingen och råvaran i sig i dess ursprungsmiljö.
Under Foodstock Destination tar vi med en mindre grupp och skapar en färgstark upplevelse i gastronomins tecken. Vi tar er ut i det vilda för att låta er vara med i händelsernas centrum där natur, tradition och hantverk möts.
Nästa destination bär det av till vackra jämtland och med på resan gästar Niklas Ekstedt, Jesper Karlsson (Fäviken) tillsammans med lokala profiler och producenter.
Nästa resa går av stapeln den 25-28 mars 2021. Endast 8 platser tillgängligt och särskild anpassning för rådande situation kommer att göras.

Foodstock Master Class
Foodstock Master Class ska vara ett ständigt aktuellt forum för alla mat- och branschintresserade som på en högre nivå vill lära och samtala om olika mathantverk och processer – samt bidra till att driva den gastronomiska agendan framåt genom idé- och kunskapsdelning.
“Vi vill behålla samma härliga anda som på fjäderholmarna, med fokus på hantverk, inspiration och diskussioner kring mat och dryck. Det kommer bli en eftermiddag fylld både av intressanta seminarium, men också mer interaktiva moment och tillfällen för samtal!”
Niklas Ekstedt
Foodstock är mötesplatsen för matälskare av alla former
Vår ambition fortsätter att vara att skapa aktiveringar och upplevelser som berättar om matens historia, nutid och kulturanknytning. Berättar om tekniker som genom kultur och tradition följt med människans egen utveckling.
Med hjälp av nya generationer och deras synvinklar så har tekniken anpassats och uppgraderats för att bli relevant i modern tid.
Följ med oss på resan från råvara till färdig tallrik i våra olika aktiveringar!
Mötesplatsen för matälskare av alla former
Vår ambition fortsätter att vara att skapa aktiveringar och upplevelser som berättar om matens historia, nutid och kulturanknytning. Berättar om tekniker som genom kultur och tradition följt med människans egen utveckling.
Med hjälp av nya generationer och deras synvinklar så har tekniken anpassats och uppgraderats för att bli relevant i modern tid.
Vi vill visa upp den nordiska och skandinaviska matens rikedom och dess starka koppling till det vilda ursprunget. Samtidigt vill vi ge plats till internationella
mathantverk som växt fram över tid på andra platser med annorlunda förutsättningar. Genom att belysa hantverket vill vi hylla resan fram till målet och ge den samma utrymme som den färdiga tallriken.
De olika aktiveringarna inom Foodstock är lika mycket nöjesfält som universitet. Dit kommer vi för att njuta, häpnas och utmana oss själva tillsammans med
hängivna och professionella utövare av olika mathantverk. Där smaker, platser, råvaror och människor ska väcka en nyfikenhet, passion och ge dig kunskap som på riktigt låter dig uppleva det du äter och dricker.
Följ med oss på resan från råvara till färdig tallrik i våra olika aktiveringar!

Foodstock at Yours
Foodstock At Yours är en unik gastronomiupplevelse att njuta av i ditt eget hem som inspirerar till och lär ut skandinaviskt mathantverk.
Säsongsanspassade menyer växer fram ur närproducerade och högkvalitativa råvaror.
För att presentera detta nya koncept, som är enklast beskrivs som en utveckling och förädling av den ”vanliga” hämtmaten, presenterar Foodstock nu till sensommaren en mini-serie i fyra avsnitt. Följ resan från ursprung till servering i miniserien, och köp hem en av de exklusiva matboxarna i samband med livestreamad tillagning.
