newfoodstock – Foodstock

Foodstock Destination: Ånn, Jämtland

I Foodstocks nätverk vilar många skatter. Dessa skatter vill vi dela med er, och låta er uppleva historian, kulturkopplingen och råvaran i sig i dess ursprungsmiljö. 

Under Foodstock Destination tar vi med en mindre grupp och skapar en färgstark upplevelse i gastronomins tecken. Vi tar er ut i det vilda för att låta er vara med i händelsernas centrum där natur, tradition och hantverk möts.

Nästa destination bär det av till vackra jämtland och med på resan gästar Niklas Ekstedt, Jesper Karlsson (Fäviken) tillsammans med lokala profiler och producenter. 


Nästa resa går av stapeln den 25-28 mars 2021. Endast 8 platser tillgängligt och särskild anpassning för rådande situation kommer att göras.

Spela videoklipp

Foodstock Master Class

Foodstock Master Class ska vara ett ständigt aktuellt forum för alla mat- och branschintresserade som på en högre nivå vill lära och samtala om olika mathantverk och processer – samt bidra till att driva den gastronomiska agendan framåt genom idé- och kunskapsdelning.

“Vi vill behålla samma härliga anda som på fjäderholmarna, med fokus på hantverk, inspiration och diskussioner kring mat och dryck. Det kommer bli en eftermiddag fylld både av intressanta seminarium, men också mer interaktiva moment och tillfällen för samtal!”

Niklas Ekstedt

Foodstock är mötesplatsen för matälskare av alla former

Vår ambition fortsätter att vara att skapa aktiveringar och upplevelser som berättar om matens historia, nutid och kulturanknytning. Berättar om tekniker som genom kultur och tradition följt med människans egen utveckling.

Med hjälp av nya generationer och deras synvinklar så har tekniken anpassats och uppgraderats för att bli relevant i modern tid.

Följ med oss på resan från råvara till färdig tallrik i våra olika aktiveringar!

Foodstock at Yours

Foodstock At Yours är en unik gastronomiupplevelse att njuta av i ditt eget hem som inspirerar till och lär ut skandinaviskt mathantverk. 
Säsongsanspassade menyer växer fram ur närproducerade och högkvalitativa råvaror. 
För att presentera detta nya koncept, som är enklast beskrivs som en utveckling och förädling av den ”vanliga” hämtmaten, presenterar Foodstock nu till sensommaren en mini-serie i fyra avsnitt. Följ resan från ursprung till servering i miniserien, och köp hem en av de exklusiva matboxarna i samband med livestreamad tillagning.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för att ta del nyheter, tips och uppdateringar!

Scroll to Top
foodstock-logo-white-2

Masterclass

Med anledning av rådande situation har organisationen bakom Foodstock fattat beslut om att flytta fram den fristående Master Class som var planerad till den 7 maj. 

Nytt datum för kommande Master Class är ännu inte satt.
Mer information om kommande evenemang kommer inom kort.

Anmälan till Nyhetsbrev

We use cookies to improve your experience on our site and to show you relevant advertising.