Foodstock Destination – Foodstock

Gastronomifokuserade resor och upplevelser. Upplev nordisk och skandinavisk gastronomi i sin ursprungsmiljö

– Foodstock Destination –

Ånn, Jämtland

Ånn är en vacker småort i Åre distrikt där den mineralrika jorden, långa sommarnätter och svala snittemperaturerna över året skapar fantasiska lokala råvaror rika på både smak och näring tillsammans med en lång hantverkstradition förknippat till gastronomi och närliggande hantverk.

Stoltheten över råvarorna och de traditionella tillagningsmetoderna gör Jämtland till både ett härligt kulinariskt besöksmål och en inspirationskälla inom gastronomin.

Under resans fyra dagar får ni möjligheten att uppleva delar av denna inspirerande plats, möta och lära av lokala producenter och få chansen att smaka på några av alla de fantastiska råvaror Jämtland har att erbjuda.

Med utgångspunkt från Klocka Fjällgård i närheten av Ånnsjön byggs dagarna med utflykter till närliggande platser och producenter där ni som gäster får komma riktigt nära både platsen, kulturen, producenten och råvaran. Ni får vara en del av, och lära om, hantverket från råvarans ursprungliga form till färdig rätt.

Följ med till magiska Ånn den 25-28 mars 2021 – endast 8 platser tillgängligt.

Foodstock Destination: Ånn, Jämtland

25-28 mars 2021
kr 25 000 INKL moms per person
  • Boende på Klocka Fjällgård
  • Fullskalig reseupplevelse
  • Alla aktiviteter samt guide
  • Alla mat- och dryckespaket under helgen
  • Alla transporter under helgen (Du tar dig själv till Åre By)

Boka resan 

Bokning görs via nedan formulär. Vi försöker alltid återkoppla inom 24h med bekräftelse på mottagen bokning samt svar på eventuella frågor.  Betalning sker via faktura som skickas till dig efter personlig kontakt är tagen och just dina önskemål är avstämda.  

Du är även välkommen att skicka in eventuella frågor eller funderingar via formuläret nedan.

Foodstock Destination

I Foodstocks nätverk vilar många skatter. Dessa skatter vill vi dela med er, och låta er uppleva historian, kulturkopplingen och råvaran i sig i dess ursprungsmiljö.

Under Foodstock Destination tar vi med en mindre grupp och skapar en färgstark upplevelse i gastronomins tecken. Vi tar er ut i det vilda för att låta er vara med i händelsernas centrum där natur, tradition och hantverk möts.

Vi tar hand om allt. På denna resa bygger vi en fullskalig reseupplevelse där inget lämnas åt slumpen. Måltider, guidade aktiviteter, logi och strapatser – allt i Foodstocks regi.

Foodstock Destination genomförs ca fyra gånger per år, en gång per årstid – med geografiskt fokus främst i de skandinaviska länderna. Alla resor pågår under tre till fyra dagar, med viss reservation för eventuella justeringar beroende på destination och säsong. 

Oavsett destination kommer det alltid att medverka en blandning av Foodstocks profiler tillsammans med lokala kockar, profiler och producenter. Detta för att få till ett intressant och utvecklande möte dem emellan och därmed även ge deltagarna en unik upplevelse.

Vid nästa resa till Ånn, Jämtland gästar Niklas Ekstedt och Jesper Karlsson (Fäviken) tillsammans med Claes Grännsjö och Thomas Eidefors, tillsammans med lokala talanger, profiler och producenter. 

Nästa resa bär av till Ånn, Jämtland den 25-28 mars 2021 – endast 8 platser tillgängligt.

Tidigare Foodstock Destination: Tornedalen

Förra resan bar det av till Tornedalen  och vackra Arthotel i september 2020 där fokus var på vildplockat, ren och tornedalska mathantverkstraditioner.

Ett extra stort tack även till Tretorn som säkerställde att både Foodstocks team och gästerna hade rätt kläder för dagarna ute i naturen.

Scroll to Top

We use cookies to improve your experience on our site and to show you relevant advertising.