master class

Vi välkomnar Ferran Adrià till Foodstock Master Class

Vi välkomnar Ferran Adrià till Foodstock Master Class

Idag har vi nöjet att meddela att Ferran Adrià kommer medverka vid Foodstock Master Class den 7 maj!

Ferran Adrià, den legendariske spanska medgrundaren av restaurang elBulli och enligt vissa, ”fadern” till molekylär gastronomi, kommer denna dag att hålla ett föredrag med utgångspunkt i Ferrans gastronomiska kartläggningsmetod Sapiens i samarbete med Lavazza Sverige.

Foodstock Master Class är Foodstocks kunskapsfokuserade seminariekoncept som under 2020 sker både under festivalen på fjäderholmarna i augusti, samt som fristående seminarietillfälle under våren den 7 maj på A House i Stockholm. Tidigare presenterade profiler som medverkar denna dag är Lotta Klemming och Thomas Drejing. Seminarierna modereras, likt på Fjäderholmarna, av Mattias Kroon.

”Det är fantastiskt roligt att få välkomna Ferran till Foodstock Master Class. Som tidigare lärling på elBulli känns det särskilt roligt att nu få möjlighet att bjuda in min tidigare läromästare som en av huvudtalarna den 7 maj” säger Niklas Ekstedt

Förutom medverkan vid Foodstock Master Class kommer Lavazza tillsammans med Ekstedt anordna en hyllningsmiddag för särskilt inbjuda där Restaurang Ekstedt tolkar elBulli.

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.