destination, partner

Tretorn x Foodstock

Tretorn x Foodstock

Med stolthet kan vi presentera vårt samarbete med Tretorn

Tillsammans hoppas vi kunna inspirera fler att gå ut och upptäcka alla de fantastiska smaker och upplevelser vår natur har att erbjuda. Det kan handla om outdoor cooking, men också om hur man hittar och tar tillvara på naturens skafferi i olika säsonger.

”Naturen är vår viktigaste leverantör – och den är inte så otillgänglig som man ibland tänker sig. Den är bara alldeles runt hörnet”, säger Niklas Ekstedt.

I Sverige har vi något så fantastiskt som allemansrätten, ett rikt natur- och djurliv, och en mängd spännande smaker, upplevelser och råvaror - precis utanför dörren. Med initiativ så som exempelvis Foodstock Destination som genomförs tillsammans Tretorn är vår gemensamma förhoppning att kunna inspirera fler att ge sig ut och uppleva allt det som finns omkring oss. 2021 kommer vi i samarbete med Tretorn att genomföra en handfull Foodstock Destinations runtom i Sverige.

Med partnerskapet har vi även en ambition att med både detta och andra gemensamma initiativ visa på att det inte alltid måste krävas långa resor eller avancerad utrustning för att kunna få njuta av oslagbara upplevelser – utan att allt det fantastiska ibland finns precis utanför dörren eller ett stenkast bort.

Tillsammans vill vi vara en inspirerande och möjliggörande källa till ett mer demokratiserat uteliv och outdoor cooking – det måste inte alltid vara avancerat för att hålla hög kvalitet. Håll ögonen öppna för att vara med på resan! 

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.