destination

Nu släpps nästa Foodstock Destination!

Nu släpps nästa Foodstock Destination!

Foodstock Destination: Ånn, Jämtland 25-28 mars 2021

Följ med oss till Ånn och Klocka Fjällgård i mars och upplev både den slående vackra platsen och alla de spännande smaker Ånn och Jämtland har att erbjuda!

Lär mer om platsen, råvarorna och de traditionella tillagningsmetoderna som gör Jämtland till både ett härligt kulinariskt besöksmål och en inspirationskälla inom gastronomin. Resan går av stapeln den 25-28 mars 2021 och endast 8 platser finns tillgängligt.

Med på resan gästar Niklas Ekstedt och Jesper Karlsson tillsammans med lokala profiler och producenter för en unik upplevelse i gastronomins tecken. 

Resan genomförs tillsammans med Tretorn som säkerställer att vi kan få njuta av dagarna ute oavsett väder.

Med utgångspunkt från Klocka Fjällgård i närheten av Ånnsjön byggs de fyra dagarna med utflykter till närliggande platser och producenter där ni som gäster får komma riktigt nära både platsen, kulturen, producenten och råvaran. Ni får vara en del av, och lära om, hantverket från råvarans ursprungliga form till färdig rätt.

Om de gästande Foodstockprofilerna: 

Jesper Karlsson - Jesper var tidigare kökschef på Magasinet Fäviken under 7 år där han tillsammans med Magnus Nilsson skapades en unik restaurangupplevelse med jämtländskt ursprung.

Niklas Ekstedt - Niklas är uppvuxen i Järpen, Jämtland, och startade sitt matresa på Åre restaurangskola. På senare år har Niklas tagit mycket inspiration från upplevelser och matlagning utomhus med traditionella metoder likt det han fått lära om och upplevt tillsammans med familjen i Jämtland.

Självklart genomförs resan med extra anpassning för rådande restriktioner.

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.