Claes Grännsjö

Claes Grännsjö

Claes älskar mat i alla former, från streetfood till fine dining och gärna med en asiatisk tvist. Förutom Claes engagemang i Foodstock, arbetar han även just nu på Restaurang Ekstedt med ansvar för utveckling av maten tillsammans med kökschef Florencia Abella.

Med 30års erfarenhet inom restaurang i Sverige och utomlands har Claes många bragder och erfarenheter på sin resumé. T.ex. var Claes tidigare köksmästare för restaurang Kock & Vin och där även tilldelats en stjärna i Guide Michelin, samt startade den populära krogen NOOK på södermalm i Stockholm.

Claes är en av de närmaste i teamet kring Niklas Ekstedt och en nyckelperson i team Foodstock.  Som utvecklingsansvarig på Ekstedt är det Claes uppgift att både spåna fram nya idéer och koncept, och sedan labba fram dessa till verklighet och recept för köket.

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.